DROŠĀKĀS MANTU GLABĀTAVAS

27772247

170 jaunas mantu glabātuves VEF kvartālā Rīgā

170 jaunas mantu glabātuves VEF kvartālā Rīgā

Atnākot pavasarim, 2021. gada martā savas durvis vērs vaļā 170 jaunas mantu glabātuves inovatīvajā VEF kvartālā

VEF kvartāls Teikas apkaimē turpina augt un attīstīties, nodrošinot uzņēmējiem un ģimenēm dinamisku un patīkamu vidi ar visām ikdienai nepieciešamajām ērtībām un fukcionalitāti.

Katru dienu mēs sastopamies ar cilvēku vajadzību un vēlmi pēc drošas un patīkamas papildu telpas savām lietām. Tādēļ arī SAFE BOX mantu glabātuvēm ir prieks kļūt par daļu no šīs vides infrastruktūras.

Gatavojoties atvēršanai, mēs jau tagad veidojam savu jauno SAFE BOX klientu loku, sniedzot informāciju gan par gaidāmajām mantu glabātuvēm, gan veidojot īpašus piedāvājumus pirmajiem klientiem. Mūsu jau esošo klientu lokā ir gan uzņēmumu īpašnieki, valsts institūciju personāls, gan ģimenes, gan individuālas personības. Mēs ļoti novērtējam un priecājamies par katru mūsu klientu.

Kādas mantu glabātuves būs pieejamas Brīvības gatvē 204B?

Mājokļa telpas atbrīvošana no liekā un reti izmantojamā, remonts, pārvākšanās, jauna biznesa sākums vai paplašināšanās, arī biznesa likvidācija vai mājokļa pārdošana rada nepieciešamību aktuālo lietu saglabāšanai  un novietošanai.

Jaunajās SAFE BOX telpās ikviens varēs atrast sev piemērotāko mantu uzglabāšanas risinājumu. Piedāvājumā būs plašākais mantu glabātuvu izmēru klāsts Latvijā. Būs pieejamas mantu glabātuves gan pāris kastēm, gan tieši ģimenes velosipēdu komplektam, gan sporta un āra aktivitāšu entuziastiem. Tāpat atradīsiet mantu glabātuves ģimenēm pārvākšanās situācijās, gan uzņēmumiem preču vai darba aprīkojuma uzglabāšanai. Mantu glabātuves būs pieejamas izmēros no 1m3 – 10m2 ar griestu augstumu līdz pat 3m. Tikai 600 m attālumā no T/C Domina, tikai 3,4 km attālumā no Elektrum olimpiskā centra atradīsies SAFE BOX mantu glabātuves, Brīvības gatvē 204B, Rīgā.

Visas mantu glabātuves būs apsildāmas, sausas, tīras, drošas un patīkamas. Katrai mantu glabātuvei būs sava individuālā apsardzes signalizācija. Telpās klientiem būs pieejamas gan noliktavu kāpnes, rati. Apmeklējuma laikā ģimenes locekļiem vai kolēģiem būs iespēja uzturēties atpūtas zonā, ievērojot visus drošības noteikumus. SAFE BOX klientiem būs iespēja apvienot mantu glabātuves izmantošanu ar mūsdienīga biroja nomu 2. ēkas stāvā un/vai uzņēmuma vai privātās abonenta (pasta) kastītes nomu.  Bezmaksas autstāvvieta pie pašām ieejas durvīm, 24/7 piekļuve, atlaides ilgtermiņa klientiem, elastīgi nomas nosacījumu un 24/7 klientu serviss ir tikai dažas no priekšrocībām, ko piedāvā SAFE BOX.

Gaidīsim Tevi ciemos.

Uz drīzu tikšanos!

Leave a Reply

Pierakstīties ziņas saņemšanai Mēs Jūs informēsim, tiklīdz izvēlētā mantu glabātuve būs pieejama.
Zvanīt
Adrese